Spoorstraat 44 Sluiskil € 589.000,- K.K.
1112m3
1852m2
5
300m2
C
1968

Prachtige, unieke woning met mogelijkheden voor een praktijk aan huis. Gelegen op een ruim perceel van 1852 m², omgeven door heerlijke fruitbomen, rust en ruimte.
De woning is voorzien van 17 zonnepanelen, een CV-ketel uit 2024 en grotendeels HR++ glas.
Zowel binnen als buiten is de woning zeer goed onderhouden. Alle schuifpuien en bovenramen zijn uitgerust met horren.
Geniet in de wintermaanden van de gezellige houthaard. Met vijf slaapkamers, en de mogelijkheid om er meer te creëren, is dit een ideale woning voor een groot gezin.
Zeer geschikt om een werk aan huis situatie te realiseren maar ook tot levensloopbestendige woning.

De woning bevindt zich in een kindvriendelijke wijk met veel jonge gezinnen. Op loopafstand liggen de supermarkt en andere voorzieningen.
Het dorp heeft een levendige en hechte gemeenschap, met diverse actieve verenigingen en clubs.
Sluiskil heeft een industriële basis, mede door de nabijheid van het Kanaal van Gent naar Terneuzen.

Begane grond

Via de zeer goed onderhouden voortuin kom je de woning binnen. Je betreed direct een ruime hal moet toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, meterkast en garderobe. 
De woonkamer heeft veel raampartijen die zorgen voor een overvloed aan licht en ruimte. Via een grote schuifpui met screen heb je toegang tot de tuin.
De gezellige houthaard, die nog steeds in gebruik is, voegt een warme sfeer toe.
De keuken is ruim en uitgerust met zeer luxe apparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, koelkast, magnetron, vaatwasser, een luxe oven van het merk Lacanche, afzuigkap en een warmhoudkast, ideaal om maaltijden warm te houden tot het gezin compleet is.
Er is voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen, waardoor je een echte woonkeuken creëert.

De voormalige garage dient nu als extra berging waar tevens de witgoedaansluitingen zich bevinden. Je kan hier een sportruimte van maken of een andere hobbyruimte.
De voormalige praktijkruimte bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en is zowel bereikbaar via een eigen ingang aan de buitenzijde als via de hal binnenin de woning.
Deze ruimte biedt diverse mogelijkheden voor gebruik. Als je vanuit huis werkt, is dit de ideale plek om een professionele werkomgeving te creëren.
Daarnaast kan deze ruimte eenvoudig worden omgebouwd tot extra woonruimte, waardoor je de leefruimte van de woning vergroot.
Er zijn al aansluitingen aanwezig voor een badkamer, wat de realisatie van een volledige suite eenvoudig maakt. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als zitgedeelte met een bibliotheek en kantoorruimte, wat benadrukt hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn.
Of je nu extra werkruimte, een ontspanningsgebied of een uitbreiding van het woonoppervlak nodig hebt, deze praktijkruimte kan aan al je wensen voldoen.

1e verdieping

De eerste verdieping beschikt over vijf slaapkamers, waarvan twee zijn voorzien van laminaatvloeren en drie zijn bekleed met tapijt.
De master bedroom is uitgerust met een ensuite badkamer die is voorzien van: een ligbad, een douche, een wastafel met meubel en spiegel, en een toilet.
Deze slaapkamer heeft bovendien een heerlijk balkon met openslaande deuren, waar je 's ochtends kunt genieten van een kopje koffie terwijl je de dag rustig begint.
Er is op deze verdieping genoeg ruimte om een groot gezin onder te brengen.

2e verdieping

De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap en loopt over de lengte van de woning, voldoende ruimte om al je spullen op te bergen.

Tuin

De tuin is een ware parel en door de fruitbomen en het ruime oppervlak heb je het gevoel dat je op vakantie bent in je eigen achtertuin.
Aan de achterzijde is een oprijlaan gelegen, die je met een luxe hek kunt afsluiten voor extra privacy en veiligheid.
Vanuit het zitgedeelte heb je een prachtig uitzicht op de fruitbomen, waarvan je in de zomer letterlijk de vruchten kunt plukken.
De tuin is zeer goed onderhouden en er zijn diverse gezellige zitplekjes gecreëerd waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. 
Via een doorgang vanuit de keuken kom je onder een heerlijke overkapping, ideaal om ook bij minder mooi weer buiten te kunnen zitten en te genieten van de tuin.
Deze overkapping biedt een perfecte plek voor een buitenkeuken of een loungehoek.
Ook de voortuin is met zeer goed onderhouden en biedt veel privacy, waardoor je ook hier heerlijk kunt vertoeven.
Kortom, een heerlijke plek om je toekomst tegemoet te gaan.
Met veel rust en privacy maar toch de charme van het dorp en de voorzieningen om je heen is dit een heerlijke plek om je terug te trekken. 

Bijzonderheden

Zonnepanelen
HR++ glas
CV ketel uit 2024
Houthaard


Zoek je een unieke woning met tal van mogelijkheden? Laat het ons dan weten.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Spoorstraat 44 - 4541al - 589.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?