Kerkstraat 39 Clinge € 269.000,- K.K.
314m3
271m2
2
89m2
269.000,- K.K.
1938

Charmante Jaren '30 Woning met uitgestrekte tuin op het zuiden
Ontdek de charme van deze prachtige jaren '30 woning, volledig instapklaar en van alle moderne gemakken voorzien.
Deze woning is in 2022 grotendeels gerenoveerd en beschikt over een nieuwe badkamer, keuken, kunststof kozijnen, zonnepanelen, dak geïsoleerd en rolluiken.
Gelegen in Clinge, op steenworp afstand van de vestingstad Hulst, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en gemak.

Begane grond

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal, verrijkt met sfeervolle Portugese tegellook.
Deze hal leidt je naar de gezellige woonkamer, waar een prachtige houten vloer voor warmte en sfeer zorgt.
De woonkamer biedt volop mogelijkheden voor eigen inrichting en beschikt over een sfeervolle palletkachel die nog steeds in gebruik is.
Een moderne keuken, geplaatst in 2022, is een paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en afzuigkap, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt.
Een tegelvloer maakt hier het onderhoud eenvoudig en praktisch. Daarnaast is er volop opbergruimte beschikbaar, wat zorgt voor extra gemak.
Vanuit de keuken is de trappenkast toegankelijk en biedt extra opslagmogelijkheden.
De bijkeuken is uitgerust met witgoedaansluitingen en een toilet, en biedt toegang tot de achtertuin.
De volledig vernieuwde badkamer op de begane grond is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel en spiegel.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee charmante slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een handige bergzolder.
Deze verdieping is voorzien van airconditioning, die zowel kan koelen als verwarmen. Een apart toilet biedt extra comfort.
De ingebouwde kasten in de slaapkamer zijn ideaal voor het opbergen van al je outfits.

Tuin

De uitgestrekte tuin op het zuiden is een waar paradijs. Geniet van gezellige avonden met vrienden en familie aan het barretje, of ontspan in de overkapping met tuinhuis achterin de tuin.
Een achterom biedt gemakkelijke toegang voor fietsen. De tuin is deels betegeld en deels belegd met gras, waardoor je kunt genieten van zowel groen als praktisch gemak.


 Kortom, deze woning is een heerlijke plek om je thuis te voelen en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Mis deze kans niet om de charme van een jaren '30 woning te combineren met de luxe van nu.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Kerkstraat 39 - 4567cj - 269.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?