Minderbroedersstraat 6 Hulst € 330.000,- K.K.
516m3
258m2
3
117m2
E
1968

In het hart van het charmante Hulst mogen wij deze twee-onder-een-kapwoning aanbieden. Hulst staat bekend om zijn historische stadswallen en gezellige markt, waar je kunt genieten van de unieke sfeer en diverse winkels en eetgelegenheden. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en een schitterende locatie aan de stadswallen.

Begane grond

Je stapt binnen in de ruime hal, die toegang biedt tot de sfeervolle woonkamer. Hier kun je genieten van een gezellige haard, perfect voor de koude winteravonden. De woonkamer is licht en ruim, een ideale plek voor ontspanning en familieavonden.


De dichte keuken is ruim en functioneel, met voldoende werkblad voor al je culinaire creaties. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een eettafel, waar je kunt genieten van gezellige maaltijden. Aangrenzend vind je de bijkeuken, voorzien van een wasmachineaansluiting en het toilet. Deze praktische ruimte biedt extra gemak voor dagelijks gebruik.


De ruime inpandige garage is perfect voor het stallen van je auto en fietsen. Geen gedoe meer met parkeren en altijd je fietsen binnen handbereik!

1e verdieping

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal toegankelijk vanaf de overloop. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel, waardoor je hier alles hebt wat je nodig hebt voor een comfortabele start van je dag.

2e verdieping

De bergzolder is ruim genoeg voor het bewaren van koffers, kerstspullen en andere spullen die je niet dagdagelijks nodig hebt.

Tuin

De tuin, gelegen op het noordoosten, is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Er is een vrijstaande berging aanwezig, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en meubilair.


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Minderbroedersstraat 6 - 4561da - 330.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?