Bellinistraat 19 Hulst € 320.000,- K.K.
452m3
371m2
4
109m2
C
1994

In de geliefde Muziekbuurt van Hulst mogen wij deze 2-onder-1 kapwoning aanbieden. De woning is voorzien van vier slaapkamers, een garage en carport en een heerlijk ruime tuin. Deze woning is de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een fijne woonomgeving. 

Begane grond

Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot het toilet en de ruime, lichte woonkamer. Dankzij de grote ramen stroomt er volop daglicht binnen, wat bijdraagt aan een aangename sfeer. De gezellige houthaard vormt het middelpunt van de woonkamer en zorgt voor extra warmte en knusheid tijdens de koude maanden.


De dichte keuken, opgesteld in een hoekopstelling, is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende werkruimte. Vanuit het keukenraam heb je een prachtig uitzicht op de tuin, ideaal tijdens het koken. De aangrenzende bijkeuken biedt plaats voor de wasmachine en droger, en geeft toegang tot de garage. De garage, uitgerust met elektra, is ruim genoeg voor het stallen van de auto en fietsen.

1e verdieping

Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is compleet uitgerust met een douche, toilet en wastafel, en biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse routine. De vaste trap naar de tweede verdieping leidt naar de vierde slaapkamer, een perfecte ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Tuin

De heerlijke tuin, gelegen op het oosten, biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De tuin is fraai aangelegd met een terras, grasveld en plantenborders, waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De brede oprit en nette carport bieden voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere voertuigen, inclusief een caravan of kar.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Bellinistraat 19 - 4561vh - 320.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?