Lingestraat 71 Terneuzen € 285.000,- K.K.
411m3
161m2
4
116m2
C
1975

Op een rustige, kindvriendelijke woonlocatie in de gewilde woonwijk Zeldenrust gelegen ruim uitgebouwde tussenwoning met stenen berging en garage.
Deze prachtige tussenwoning zal u werkelijk verrassen door zijn ruimte en moderne afwerking.
Met een leefruimte van 45m², 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer biedt dit huis alles wat je je kunt wensen.
In de woonwijk “Zeldenrust” ligt deze mooie, instapklare tussenwoning, op loopafstand van peuterspeelzalen, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
De woonwijk wordt gekenmerkt door de groene opzet.

De aangelegde voortuin biedt de nodige privacy en in de achtertuin bevindt zich de stenen berging en vrije achterom met de garagebox.
De woning is traditioneel gebouwd, voorzien van houten kozijnen met grotendeels HR++ glas, dubbele dakkapel en de laatste 5 jaar grondig gemoderniseerd met o.a. een moderne strakke keuken met inbouwapparatuur en kookeiland en Intergas HRE-combiketel.

Begane grond

Binnenkomst in de hal met meterkast, modern hangtoilet met fonteintje. De vloer is afgewerkt met een mooi laminaat, welke doorloopt in de woonkamer en keuken.
De riante uitgebouwde leefruimte biedt een aangename hoeveelheid natuurlijk licht en heeft een warme, moderne industriële afwerking.
De moderne keuken met kookeiland is een eyecatcher en voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen, zoals een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, combimagnetron, vaatwasmachine en Amerikaanse koel-/vriescombinatie.
Hier kunt u uw culinaire vaardigheden de vrije loop laten en genieten van heerlijke maaltijden met familie en vrienden.

1e verdieping

De woning beschikt op deze verdieping over 3 slaapkamers en de badkamer.
De complete moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van regen-/ en handdouche, wastafel meubel met spiegelkast, design radiator en hangtoilet.
Het fraaie tegelwerk en de mechanische ventilatie maken de badkamer helemaal van nu.

2e verdieping

Op de bovenste verdieping beschikt de woning over een ruime overloop met witgoedaansluitingen, de CV-combiketel en een ruime 4e slaapkamer met 2 kunststof dakkapellen voorzien van rolluiken.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke en sfeervolle tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over intensief tuinieren.
Perfect voor mensen die willen genieten van de buitenlucht.
De tuin is op het noordoosten gelegen en geeft toegang tot de praktische stenen berging en de vrije achterom met de daarachter gelegen garagebox.

Bijzonderheden

De locatie van deze woning is simpelweg ideaal. Gelegen in de gewilde woonwijk Zeldenrust, op een rustige locatie met plantsoen en speeltoestellen voor de deur en op korte afstand van scholen, het ziekenhuis en winkelcentrum Zuidpolder.
Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven bijzonder gemakkelijk wordt gemaakt.


 


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Lingestraat 71 - 4535er - 285.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?