De Sluys Kreek 23 Hulst € 424.000,- K.K.
532m3
407m2
4
130m2
A
2012

In de geliefde en jonge wijk "De Witte Brug" mogen wij deze prachtige 2-onder-1 kapwoning aanbieden. Deze woning heeft alles wat je zoekt: vier ruime slaapkamers, een garage, een verzorgde tuin op het zuidwesten en moderne voorzieningen.


Te voet of met de fiets sta in je no-time in de gezellige binnenstad en voorzieningen zoals supermarkten, de hockeyvelden en de prachtige vestingwallen liggen op steenworp afstand.
Bij het uitrijden van de wijk zit je vrijwel direct op de ontsluitingswegen richting Antwerpen, Gent en Terneuzen.

Begane grond

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met een mooie grote tegelvloer die doorloopt in het toilet, de woonkamer en de keuken. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet en de lichte, ruime woonkamer. De woonkamer, vernieuwd met airconditioning in 2023, krijgt volop daglicht door de grote ramen en deuren naar de tuin. Een handige trapkast biedt extra opbergruimte.


De half open keuken is strak afgewerkt en uitgerust met moderne inbouwapparatuur en een 5-pits gasfornuis. Ook hier zorgt een groot raam voor veel natuurlijk licht, waardoor koken een plezier wordt.

1e verdieping

Op de eerste verdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en infrarood spiegel, perfect voor het hele gezin.

2e verdieping

Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping waar de vierde slaapkamer is gecreëerd, eveneens met airconditioning sinds 2023. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, evenals de CV-opstelling uit 2015. De bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken.

Tuin

De ruime tuin op het zuidwesten is verzorgd aangelegd en biedt een heerlijke plek om te ontspannen onder de overkapping of onder het elektrisch bedienbare zonnescherm aan de woning. De aangrenzende berging is ideaal voor tuingereedschap of tuinmeubilair. De aangebouwde stenen garage, voorzien van elektra en een praktische tegelvloer, is perfect voor het stallen van fietsen en meer. De leibomen aan de zijkant van de tuin zorgen voor extra privacy.

Bijzonderheden

De woning is uitgerust met 12 zonnepanelen (2023), wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzame levensstijl.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: De Sluys Kreek 23 - 4561dt - 424.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?