Poorterslaan 68 Hulst € 435.000,- K.K.
794m3
493m2
4
175m2
C
1978

Gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen die het charmante Hulst te bieden heeft, mogen wij deze heerlijke vrijstaande woning aanbieden. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een inpandige garage en een heerlijk ruime tuin. Deze woning biedt ruimte, comfort en een prachtige groene omgeving, op slechts korte fietsafstand van het historische centrum van Hulst. 

Begane grond

Bij binnenkomst in deze woning word je verwelkomd in een ruime hal, die toegang biedt tot alle belangrijke vertrekken op de begane grond. De lichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een combi-oven/magnetron. Het ruime werkblad en de grote ramen maken deze keuken tot een aangename plek om te koken en te genieten van het uitzicht op de tuin. De kasten zijn uitgerust met soft-close systemen voor extra comfort.


De woonkamer is royaal en biedt dankzij de uitbouw nog meer ruimte en lichtinval. Een gezellige houthaard zorgt voor een warme en knusse sfeer, terwijl de zonnescreens ervoor zorgen dat de temperatuur altijd aangenaam blijft, zelfs op warme zomerdagen.


Op de begane grond vind je tevens een ruime slaapkamer, met en suite badkamer; ideaal voor wie alles gelijkvloers wil hebben. Ook de badkamer, een separaat toilet en de inpandige garage met elektrische poort, verwarming en wateraansluiting, zijn vanuit de hal bereikbaar. In de garage is er voldoende ruimte voor een auto, fietsen en de wasmachine.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan twee groot en één kleinere. Alle kamers zijn voorzien van knieschotten die dienen als praktische bergruimte. De kleinere slaapkamer kan perfect worden ingericht als hobbyruimte of extra opslag. Tevens is er toegang tot de stookruimte met een Nefit Ecomline CV-ketel.

Tuin

Rondom de woning ligt een goed onderhouden tuin waar je de hele dag door kunt genieten van zon of schaduw. De tuin biedt diverse zitplekken, waaronder een overkapping waar je heerlijk kunt ontspannen. Voor de liefhebbers van tuinieren is er een speciale plek voor een moestuin, waar je je eigen groenten en kruiden kunt kweken. De groene oase rondom de woning biedt rust en privacy, waardoor je je hier volledig kunt ontspannen.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Poorterslaan 68 - 4561zn - 435.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?