Spoorwaterstraat 19 Hulst € 369.000,- K.K.
502m3
260m2
4
142m2
B
1976

Deze fijne geschakelde twee-onder-een-kapwoning is gelegen in een rustige woonstraat in Hulst. Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd en er is een deel van de berging bij de keuken getrokken waardoor er een royale en lichte woonruimte is ontstaan.
Met vier slaapkamers is dit een heerlijke gezinswoning waar je zo in kunt trekken. En met energielabel B en 8 zonnepanelen op het dak is de woning ook energiezuinig.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Begane grond

Via de kunststof voordeur betreed je de ruimtelijke hal met een lichte tegelvloer. Hier vind je het moderne toilet en onder de open trap zit de meterkast. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op hoe royaal en licht deze woning is. De smaakvolle donkere tegel in combinatie met de strakke lichte afwerking van de muren versterkt het ruimtelijke gevoel. Aan de achterzijde geeft de schuifpui directe toegang tot het achtergelegen terras. Aan de voorzijde van de woonkamer is het raam voorzien van een rolluik, evenals aan de schuifpui en het raam in de keuken. Daarnaast is de achtergevel voorzien van een breed, elektrisch bedienbaar zonnescherm en is de uitbouw voorzien van een lichtkoepel.
De prachtige keuken is zeer compleet en beschikt over veel werkruimte. Naast een inductie kookplaat, grote koelkast, vaatwasser en combi oven/magnetron beschik je hier ook over een quooker en ingebouwde koffiemachine. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken die overloopt in de berging. Deze ruimte is destijds gebouwd als garage maar hier is gekozen om meer leefruimte te creëren wat heel fijn heeft uitgepakt voor deze leuke woning. Ook hier veel licht en ruimte voor wasmachine, droger en een vriezer. De grote wandkast biedt enorm veel opbergruimte en geeft een opgeruimde indruk. Via deze ruimte kun je naar de achtertuin, maar heb je ook toegang tot de oprit aan de voorzijde.

1e verdieping

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Hier hangt ook de airco die de hele woning heerlijk koel houdt op warme dagen. De badkamer is smaakvol en praktisch ingedeeld met een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel met twee laden en een tweede toilet.
De ruime slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een zelfde wastafelmeubel als die in de badkamer.

2e verdieping

Via de vaste trap bereik je de zolder. De voorzolder geeft toegang tot de vierde slaapkamer en een aparte bergruimte waar ook de cv-ketel hangt. De slaapkamer beschikt over een groot dakraam met daaronder ingewerkte kastruimte achter de knieschotten.

Tuin

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier geniet je van 's ochtends tot laat in de middag heerlijk van de zon. Het vrijstaande houten tuinhuis fungeert als extra berging. De tuin is uitgerust met twee aansluitpunten voor elektra. Aan de voorzijde is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk ingericht en beschik je over een ruime oprit.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Spoorwaterstraat 19 - 4561zh - 369.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?