Koninginnestraat 11 Nieuw Namen € 929.000,- K.K.
720m3
2951m2
3
160m2
929.000,- K.K.

In Emmadorp, een pittoresk dorpje genesteld aan de rand van het prachtige natuurgebied Het Verdronken Land van Saefthinghe, biedt Woningrijk je een unieke kans om een kavel van meer van 2.900 m2 met een prachtige wonintype Eglantier te bemachtigen. Deze schitterende locatie combineert rust, natuur en exclusiviteit op een manier die nergens anders te vinden is.


Gelegen in een rustige en natuurlijk omgeving kun je genieten van een oase van rust en privacy. Tegelijkertijd zijn de uitvalswegen richting België uitstekend bereikbaar, waardoor je binnen no-time in steden als Antwerpen en Gent kunt zijn. Dit maakt de locatie ideaal voor zowel woon- als werkverkeer.


Deze royale kavel biedt je alle ruimte om de landelijke Eglantier met rietenkap tot zijn recht te laten komen. Met ruim 2.900 m² heb je de vrijheid om te genieten van een weids uitzicht, een prachtige tuin aan te leggen, en nog veel meer. De locatie is perfect gelegen voor wie houdt van natuur, rust en ruimte.


De Eglantier is een elegante nieuw te bouwen woning met een karakteristieke rietenkap, die zowel stijl als duurzaamheid uitstraalt. De woning is ontworpen met oog voor detail en biedt alle moderne gemakken die je je kunt wensen. De ruime opzet van de woning zorgt voor een comfortabele leefomgeving met volop mogelijkheden voor persoonlijke invulling.

Begane grond

Vanuit de ruimtelijke hal heb je toegang tot de toiletruimte, garderobe, meterkast en trap naar de bovenverdieping. Vanuit hier stap je eveneens het ruime U-vormige woongedeelte met open keuken in. De open keuken is naar wens in te richten. Vanuit het woongedeelte heb je toegang tot de fietsenberging. 

1e verdieping

Via de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, waarvan één voorzien is van een walk-in closet. De badkamer is voorzien van een wastafel en ruime inloopdouche. Het tweede toilet is apart voorzien. 

Bijzonderheden

Heb je eigen ideeën voor een droomwoning? Het kavel is in overleg ook los te koop. Het kavel is beschikbaar voor €320.000 k.k., exclusief BTW. Er is geen overdrachtsbelasting van toepassing.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Koninginnestraat 11 - 4568pt - 929.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?