Lange Nieuwstraat 12 Hulst € 429.000,- K.K.
684m3
3
177m2
A
1880

Midden in het centrum van de vestingstad Hulst, met uitzicht op de Basiliek en de levendige markt, staat deze volledig gerenoveerde bovenwoning met maar liefst drie etages en en een heerlijk dakterras. De woning is, buiten de entree en de kelder, volledig opnieuw gebouwd en voldoet dan ook helemaal aan de kwaliteitseisen van deze tijd. Met drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping heb je hier een zee aan ruimte. De woning maakt deel uit van een complex opgedeeld in negen appartementsindexen. De woning beschikt over een eigen voordeur aan de Lange Nieuwstraat. 

Begane grond

Bij binnenkomst sta je in de ruime hal met toegang tot de historische gewelvenkelder die als bergruimte dient en de vaste trap naar de eerste verdieping. 

1e verdieping

Via de overloop met deur naar het toilet heb je toegang tot de heerlijke woonruimte. Drie grote ramen aan de voorzijde geven een prachtig zicht op de historische Basiliek en kijk je tot op de levendige markt. De smaakvolle keuken is in het midden van de woonruimte gesitueerd.


De keuken is uitgerust met een kookeiland waarin een BORA inductiekookplaat is voorzien met interne afzuiging en een vaatwasser. Tevens is er een bargedeelte gecreëerd aan het eiland waaraan het heerlijk zitten is. In de kastenwand is extra werkblad met spoelbak voorzien en is de kastenwand uitgerust met een ingebouwde koelkast, een combi oven/magnetron en een koffieapparaat. Aan de achterzijde van de woonkamer ook twee grote ramen waarvan er een als achterdeur fungeert naar het dakterras.

2e verdieping

De overloop geeft toegang aan drie slaapkamers, de badkamer en een bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger. De royale slaapkamer aan de voorzijde loopt over de gehele breedte van de woning. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met glazen deur, een ligbad een breed wastafelmeubel en een tweede toilet. 

Tuin

Via de achterzijde van de woonkamer heb je toegang tot het ruime dakterras. Het dakterras biedt maar liefst 38 m2 meter aan ruimte om heerlijk te genieten van de rust en de buitenlucht.

Overige verdieping(en) en ruimten

Via de vaste trap bereik je de zolder waar het mogelijk is om eenvoudig extra slaapkamers te realiseren. Ook hier een nette laminaatvloer en naast een groot dakraam ook een vast raam in de achtergevel en een dakkapel aan de voorzijde. Ook hier is optimaal gebruik gemaakt van licht en ruimte. In het voorste deel van de zolderetage hangt de Cv-ketel ( 2019).  Op het dak zijn twee zonnepanelen voorzien die exclusief horen bij deze woning. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Lange Nieuwstraat 12 - 4561cd - 429.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?