Zoutestraat 151 Graauw € 589.000,- K.K.
Horecapand
1710m3
629m2
6
450m2
A
1989

Horeca gelegenheid bestaande uit hotel met café- restaurant en appartement. Het object is gelegen te Zandberg tussen Hulst en Graauw, er zijn een tweetal ruime terrassen aanwezig en eigen parkeergelegenheid. 


Bouwjaar: 1989
Perceel oppervlakte: 629 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte: ca. 450 m2

Dit kleinschalige hotel met vier hotelkamers,  restaurant en café is gelegen te Zandberg (tussen Hulst en Graauw) aan een doorgaande weg. Een bekende “stopplaats” voor vele fietsers en toeristen.  Voor het pand is een royaal terras gelegen. De royale horeca keuken is voorzien van alle apparatuur en inrichting die nodig zijn om de gasten te kunnen bedienen. Voor de eigenaar – exploitant is er een eigen appartement op de eerste verdieping. 

Begane grond

Bedrijfsruimte:
Over het, op het zuiden gelegen, terras aan de voorzijde heeft men toegang tot de centrale ruime entree/hal in het midden van het pand. De hal geeft toegang tot het café/bar gedeelte aan de linkerzijde en het restaurant gedeelte aan de rechterzijde, verder bevindt zich in deze ruimte de trap naar de verdieping en de dames- en heren toiletgroepen. In het cafégedeelte is ruimte voor ca. 38 stoelen. De bar is voorzien van koeling, tapinstallatie en muziekinstallatie. Achter het cafégedeelte bevindt zich een gang welke toegang geeft tot de professionele horeca keuken, voorbereidingskeuken en magazijn. Ook is er vanuit deze gang toegang tot kelder een berging en de restaurant zaal. De professionele keuken is uitgerust met alle apparatuur die je in een moderne horeca keuken kunt verwachten waaronder: gril- en bakplaat, twee Rational ovens, vaatwasmachine, spoelbakken, koelwerkbak, warmhoudplaat en frituren.
Direct achter de keuken is de berging met koelcel. Naast de keuken is de voorbereidingskeuken met opslagruimte gelegen.  n de royale kelder van wel ca. 26 m2 bevindt zit een aansluiting naar de tapinstallatie om vaten bier aan te sluiten.  Het terras achter het restaurant gedeelte is ook bereikbaar vanuit de kelder. In het restaurantgedeelte is zitruimte voor wel 52 personen, hier is ook een bar met koeling en tapinstallatie geïnstalleerd. Een schuifpui in de achtergevel geeft hier toegang tot het terras achter het pand. Buiten is nog een berging voorzien, via een poort heeft men vanaf het terras toegang tot de parkeergelegenheid naast het pand. 

1e verdieping

De trap in de centrale hal/entree geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. De overloop is dermate groot dat deze ook als zitruimte voor de hotelgasten gebruikt werd. Een gang, afsluitbaar met een deur, aansluitend aan de overloop geeft toegang tot de vier hotelkamers. Alle hotelkamers beschikken over een eigen badkamer voorzien van douche en toilet.
Aan de andere zijde van de overloop bevindt zich de toegang tot het appartement.  Men komt binnen in de woonkamer, vanuit de woonkamer komt men in de hal welke weer toegang geeft tot de keuken, de twee slaapkamers en het dakterras (exclusief behorende bij het appartement). De badkamer is toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer, hier is een bad met douche, toilet en wastafel. De keuken is voorzien van een modern keukenblok met hierin verwerkt de volgende apparatuur: oven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap en een wasmachine en droger.

Bijzonderheden

Daar er twee horeca ruimtes aanwezig zijn, die beide zeer goed bereikbaar zijn vanuit de keuken, is dit pand ook zeer geschikt om (gedeeltelijk) te verhuren voor feesten, bijeenkomsten en partijen.
Overname van roerende zaken en inventaris is mogelijk.
Bestemming:
Het object valt onder het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Hulst’. Dit bestemmingsplan is vastgesteld door de Gemeenteraad op 15 mei 2013. Het object heeft op basis van dit plan de bestemming ‘horeca’.
Energielabel:  
Energielabel hotel/restaurant: A
Energielabel woning: C


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Zoutestraat 151 - 4569ta - 589.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?