Madame Curiestraat 58 Terneuzen € 290.000,- K.K.
475m3
244m2
4
107m2
D
1971

Zie jij jezelf wonen op een mooie, rustige woonlocatie in de gewilde woonwijk “Serlippens”.


Deze moderne hoekwoning met 4 slaapkamers, ruime garage en 8 zonnepanelen is gelegen op een rustige, kindvriendelijke en groene woonlocatie met voorzieningen als een supermarkt en basisschool (met crèche) op loopafstand bereikbaar. Ook de Westerscheldedijk met zijn mooie fiets- en wandelpaden en het centrum van Terneuzen zijn op korte afstand gelegen. Een ideale woning voor gezinnen!

De woning is traditioneel gebouwd, voorzien van kunststof kozijnen met HR glas (2004) en ingebouwde rolluiken. In 2018 en 2019 is de woning gemoderniseerd met o.a. een nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur, toilet, badkamer en de meterkast. In 2022 is vervolgens het dak geïsoleerd en zijn de zonnepanelen geplaatst. Het energielabel wat in 2020 is opgemaakt komt dan ook niet meer overeen met de werkelijke situatie.

Begane grond

Binnenkomst in de hal met meterkast, garderobe, modern hangtoilet met fonteintje en praktische trappenkast. Vanuit de hal zijn de woonkamer en gesloten keuken bereikbaar.
De mooie doorzon woonkamer biedt door de grote ramen een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor er een uitnodigende en gezellige sfeer is. De keuken is voorzien van een strakke opstelling en inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine.
In de keuken is er ruimte voor een kleine ontbijttafel en is er toegang tot de tuin op het westen.

1e verdieping

De woning beschikt op deze verdieping over een overloop met 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De moderne badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche en wastafel meubel met spiegelkast en ingebouwde verlichting.

2e verdieping

Op de bovenste verdieping beschikt de woning over een overloop met toegang tot de berging waar de Cv-combiketel (AWB HR 2008) is geplaatst en ruime 4e slaapkamer met dubbel dakraam.

Tuin

De tuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over intensief tuinieren. Perfect voor mensen die willen genieten van de buitenlucht.
De tuin biedt door de schutting en naastgelegen garages de nodige privacy en biedt via de tuinpoort toegang tot de achtergelegen brandgang. Vanuit de tuin is ook de ruime garage met elektrische sectionalpoort bereikbaar, waar de aansluitingen voor het witgoed zijn geplaatst.

Bijzonderheden

De locatie van deze woning is simpelweg ideaal. Gelegen in de gewilde woonwijk Serlippens, op een groene en rustige locatie met voldoende parkeerplaats voor de deur en alle voorzieningen binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven bijzonder gemakkelijk wordt gemaakt.
Kortom, deze moderne hoekwoning met garage biedt een fantastische kans om je ideale thuis van te maken. Wacht niet te lang en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, zodat je deze kans niet misloopt.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Madame Curiestraat 58 - 4532jz - 290.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?