Steenstraat 29 Hulst € 745.000,- K.K.
845m3
331m2
4
202m2
C
1700

Dit prachtige herenhuis uit 1700, in het hart van de binnenstad van Hulst, zoekt een nieuwe eigenaar.
Deze monumentale woning is volledig gerenoveerd met behoud van karakter en beschikt over een grote garage aan de achterzijde die bereikbaar is vanuit de Grote Zwanenstraat.
Met vier slaapkamers, twee badkamers en een zonnige stadstuin is dit een heerlijke woning. De woning is voorzien van een personenlift, dus ook als je minder mobiel bent woon je hier comfortabel. 

Begane grond

Bij binnenkomst betreed je de imposante hal met geheel vernieuwde meterkast en garderobe. Hier komt ook de lift uit en bevindt zich het moderne toilet met fonteintje.
De hal geeft toegang tot de voorkamer waar de keuken zich bevindt. Het luxe kookeiland heeft een lengte van maar liefst 355 en is uitgevoerd in geborsteld RVS.
De keuken is voorzien van een BORA inductie kookplaat met interne afzuiging, een quooker, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een combi oven/stoomoven en twee koelkasten.
De imposante marmeren schouw met ingebouwde gashaard, de hoge plafonds, de hardhouten vloer en grote ramen geven de luxe karakteristieke sfeer die past bij een monumentaal herenhuis en combineren heel fijn met de moderne elementen als keuken en achterpui.  In de keuken is een gietijzeren spiltrap geplaatst naar de verdieping en de prachtige oude en suite deuren zorgen voor een stijlvolle overgang van keuken naar zitkamer.
De pui aan de achterzijde is volledig vernieuwd en voorzien van drie hoge aluminium kozijnen met daarin de achterdeur naar de tuin. Hier vind je ook de toegang tot de enorme kelder en de wasruimte. 

1e verdieping

De gietijzeren spiltrap geeft toegang tot de ruime overloop. Deze geeft toegang tot lift, het toilet en de twee ruime slaapkamers.
De vloer van overloop en slaapkamers is voorzien van een fraaie pvc-vloer met houtnerf, gelegd in visgraatmotief. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een heerlijk balkon en een eigen badkamer.
Deze is uitgerust met een inloopdouche, luxe wastafel en een klassiek ligbad. Ook hier weer de perfecte mix tussen modern en klassiek. Grappig detail is de lichtinval boven de douche via het dakraam van de verdieping erboven.
Ook hier zijn de kozijnen in de achtergevel geheel vernieuwd en uitgevoerd in aluminium.

2e verdieping

Via de vaste houten trap bereik je de overloop van de tweede verdieping. Hier vind je de tweede badkamer en nog twee slaapkamers.
De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel en een inloopdouche. Op de overloop zit het luik naar de ruime bergzolder die via een ladder bereikbaar is.
Hier hangt ook de omvormer van de 8 zonnepanelen. 

Tuin

De heerlijke stadstuin is gelegen op het zuidwesten. Hier geniet je de hele dag van de zon,  en de onderhoudsvriendelijke inrichting met buitenbar en royaal terras, nodigt uit om heerlijk te genieten van het buitenleven op mooie zomeravonden met familie en vrienden.  Achter in de tuin bevindt zich de garage met ruimte voor twee auto's en daarop nog een hele verdieping met volop mogelijkheden. Bergruimte is er voldoende, maar ook een gastenverblijf, kantoor aan huis of andere bestemming behoort hier tot de mogelijkheden.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Steenstraat 29 - 4561ar - 745.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?