Mauritslaan 26 Hulst € 199.000,- K.K.
260m3
120m2
3
73m2
G
1957

Gelegen in het sfeervolle Hulst, een rustige woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.
Of je nu alleen bent of samen een eerste woning zoekt, deze tussenwoning biedt een uitstekende kans om een betaalbaar en comfortabel huis te bezitten.
Parkeren is geen probleem, want er zijn voldoende mogelijkheden direct voor de deur.
Volledig dubbelglas en deels kunststof kozijnen is er alĀ een belangrijke stap gezet naar energiezuinig en comfortabel wonen.
Het huis valt bovendien in een aantrekkelijke prijsklasse, ideaal voor starters, een jong gezin of alleenstaande die op zoek is naar zijn of haar droomhuis.


Begane grond

Via de voortuin kom je binnen in de hal, waar je toegang hebt tot de meterkast, een voorraadkast, en de trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal bereik je de keuken en de ruime woonkamer. De keuken is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte om direct te gebruiken.
Daarnaast is er een aanbouw gerealiseerd die extra ruimte biedt, inclusief een extra keukenblok. Dit is perfect voor het opbergen van al je keukengerei.
De woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, wat zorgt voor een heerlijke lichtinval en een ruimtelijk gevoel.
Overweeg de muur tussen de keuken en woonkamer te doorbreken voor een open en moderne indeling.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en bieden volop mogelijkheden.
Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de badkamer in een van de slaapkamers te realiseren, waardoor je nog meer ruimte kunt benutten.

Tuin

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een stevige schuur, ideaal voor het opbergen van al je gereedschap en tuinspullen.
Dankzij de achterom is de tuin gemakkelijk toegankelijk met fiets of scooter.


Kortom, deze woning biedt veel potentie om helemaal naar jouw wensen te worden aangepast. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en plan je bezichtiging!


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Mauritslaan 26 - 4561wg - 199.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?