Boulevard de Wielingen 47D001 Cadzand € 990.000,- K.K.
409m3
2
124m2
A
2018

Luxe begane grond appartement in de prestigieuze “Strandresidentie”.
Dit verfijnde appartement geniet van een zonnige zuidligging en grote ramen, waardoor de ruimte baadt in natuurlijk licht. Inclusief eigen parkeerplaats en privéberging in de ondergrondse parkeergarage.


Strandresidentie Cadzand is een modern complex aan de voet van de duinen, direct verbonden met het Strandhotel. Het biedt directe toegang tot het brede zandstrand, nabijgelegen paviljoen en de gezellige Boulevard met winkels en restaurants. Ook kunt u in het “Pinehouse” genieten van een luxe ontbijt.

Omschrijving

U komt binnen in een elegante hal met garderobe en apart toilet. De ruime woonkamer, voorzien van grote raampartijen, stroomt over in het zonnige terras dankzij dubbele schuifdeuren. De hoogwaardige open keuken in U-vorm is uitgerust met marmeren aanrechtblad en topkwaliteit inbouwapparatuur, inclusief wijnklimaatkast.


Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 luxe badkamers. De master bedroom heeft een geïntegreerde badkamer met ligbad en dubbele wastafel. De tweede slaapkamer, met en suite badkamer, kan door een schuifdeur verbonden worden met de master bedroom, ideaal als dressingroom. Beide slaapkamers bieden toegang tot het rustige terras aan de duinzijde.


Het zonnige terras van 24 m² aan de Boulevard biedt volop zon en comfort, terwijl het tweede terras van 19 m² aan de duinzijde maximale privacy biedt.

Bijzonderheden

De ondergrondse parkeergarage strekt zich uit over drie verdiepingen, met een ruime parkeerplaats en privéberging op -3.
Een gemeenschappelijke fietsenberging is ook beschikbaar.


Algemeen:
Centrale ligging bij winkels
Privé parkeerplaats en berging
Luxe keuken met marmeren aanrechtblad
Twee ruime terrassen
Uitstekende verhuurmogelijkheden
Het appartement is bestemd voor recreatief verblijf


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Boulevard de Wielingen 47D001 - 4506jk - 990.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?