Trumanlaan 5 Hulst € 240.000,- K.K.
318m3
207m2
3
82m2
240.000,- K.K.
1953

Deze leuke hoekwoning, net buiten de binnenstad van Hulst, is in 2021 helemaal gerenoveerd. Met kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas, rolluiken, een nieuwe keuken en nieuwe badkamer heeft deze woning een ware metamorfose ondergaan. Daarnaast is er ook het nodige geïsoleerd en verduurzaamd. Ze liggen er sinds 2023 10 zonnepanelen op het dak, hangt er een laadpaal aan de gevel en is het dak geïsoleerd. Deze woning is helemaal klaar voor de toekomst en klaar voor nieuwe bewoners!

Begane grond

Bij binnenkomst in de hal valt meteen de moderne, frisse strakke afwerking op. De meterkast is vernieuwd en ook het toilet is modern en fris met hangtoilet en fonteintje. Links heb je toegang tot de zitkamer met daarin nog de oude schouw die ook mooi strak afgewerkt is. De voor- en achterkamer zijn van elkaar gescheiden door een tussenwand van gipsplaat, deze is eenvoudig weer open te maken zodat er een ruime doorzonkamer ontstaat.


De nette keuken is smaakvol uitgevoerd met zwarte spoelbak en kraan en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, combi oven/magnetron en een ingebouwde koelkast. Hier vind je ook de deur naar de kast onder de trap die veel extra bergruimte biedt.

1e verdieping

Ook op de verdieping is de nette laminaatvloer doorgetrokken in alle slaapkamers. De twee grootste slaapkamers zijn beide uitgerust met een ingebouwde kast en ook hier bevatten alle kozijnen rolluiken. De badkamer is een plaatje: uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en tweede toilet is deze ruimte smaakvol en compleet. Door de praktische schuifdeur is de ruimte in deze badkamer optimaal benut. Op de overloop bevindt zich verder het luik naar de bergzolder. 

Tuin

De achtertuin is grotendeels betegeld en de achterste rand is voorzien van split. De tuin is rondom volledig afgesloten, deels met een nette schutting en deels ommuurd. De houten berging achter de keuken bevat elektra en hier hangt ook de cv-ketel (Nefit 2021) en aansluiting voor het witgoed.


De vrijstaande stenen berging staat naast de woning en met een ruime oprit ervoor ken je altijd met twee auto's op eigen terrein parkeren en eventueel je auto opladen.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Trumanlaan 5 - 4561wc - 240.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?